ETV toob sügisel eetrisse uue 14-osalise lastelavastuse

Merje Pors
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV Telepoiss.
ETV Telepoiss. Foto: ERR

ETV plaanib selle aasta suvel toota uue 14-osalise lastelavastuse, mis eetrisse jõuab sügisel.

Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) juhatuse liige Hanno Tomberg märkis Postimees.ee’le, et lavastus jõuab eetrisse nii ETV1s kui ka ETV2s. Seoses uue lavastusega on kasvanud ka lastesaadete toimetuse eelarve, mis on  2011. aastal kokku 248 200 eurot (3,9 mln krooni).

Postimees.ee küsis täpsustust ka lavastuse ainestiku, lavastaja ja näitlejate kohta, kuid ERRi pressiesindaja Anneli Tõevere-Kauri hinnangul on detailidest praegu vara rääkida ning ERR tutvustab lastelavastust lähemalt edaspidi.

ERRi arengukavas 2011-2014 on kirjas, et rahvusringhääling tähtsustab lastele sobiva programmi pakkumist, sealhulgas ise kodumaiste lastelavastuste loomist.

Hanno Tombergi sõnul on ETV kahe kanali eetris argipäevadel kokku 2 tundi ja 40 minutit ning nädalavahetusel ligi 4 tundi lastesaateid, mis on üks suuremaid näitajaid Euroopas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles