Kanal 2 saade võitis rahvusvahelise võistluse

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Ulfsak saates Kanal 2 "Parim pakkumine"
Juhan Ulfsak saates Kanal 2 "Parim pakkumine" Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Kanal 2 heategevuslik oksjonisaade «Parim pakkumine» võitis eile Budapestis rahvusvahelise telesaadete konkursi «Pitch & Play Live».

Tegu on originaalformaatide konkursiga, mis toimub suve suurima ja olulisima teleturu NATPE raames. Oksjonisaate «Parim pakkumine» formaat on loodud Eestis ning žürii hinnangul on see teistest silmapaistvalt eristuv, mis on hea näide sellest, et hoolimata Eesti väiksusest tehakse meil suurepäraseid saateid. Kanal 2 esindaja Nele Paves, kes finaalis «Parimat pakkumist» tutvustas, märkis, et žürii ja auditoorium tõid saate puhul esile selle mitmekülgsust – põnevust, heategevuslikku eesmärki ja positiivset meelelahutust.

Esimest korda toimunud võistluse «Pitch & Play Live» eesmärk on pakkuda Ida- ja Kesk-Euroopa regioonis loodud formaatidele võimalust pääseda rahvusvahelisele teleturule. «Parima pakkumise» kõrval jõudsid finaali ka kaks Ukrainas loodud suurejoonelist stuudiosaadet – huumorisõu «Crack Them Up. Kids» ja talendisaade «Pick the Right Box».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles