Taltsutatud januga koloss

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaat kuidas saab muretult loodusesse sõita: veojõud on nii suur, et kinnijäämist pole karta isegi seal, kus pole teed, ning vaba aja varustuse saab kergesti kaasa vedada.
Vaat kuidas saab muretult loodusesse sõita: veojõud on nii suur, et kinnijäämist pole karta isegi seal, kus pole teed, ning vaba aja varustuse saab kergesti kaasa vedada. Foto: Kristjan Teedema

Olete murdnud pead ja süganud kukalt, kui tahate suvel autoga puhkusele sõita, aga paljud asjad ei mahu kaasa ega peale? Arter katsetas, mis tunne on, kui saab reisile minna suure kastikaga, kuhu pealtnäha mahub justkui kõik. Pealtnäha...

No mis asja! Kas see auto ei liigu üldse, puuris esimese hooga mu otsmiku kurdude vahele küsimus. Või on tõesti kiirusemõõdik katki ja näitab valesti? Liiklusmärgi järgi tohtisin sõita 70ga, ja täpselt nii ma spidomeetri järgi ka sõitsin. Aga tunne oli, et venin vaevu 50ga.

Kuid teistele liiklejatele jalgu ei jäänud ja keegi möödasõitu samuti ei üritanud.

Niisiis järeldasin: asi peab olema suuruses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles