Ära pikalt mõtle. Ole kaval!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Kleer Kliimand (esiplaanil) ja Valeria Sernova valmistumas rannatennise MM-võistlusteks Tartu vastavatud rannakeskuses kuulsa Tigutorni kõrval.
Viktoria Kleer Kliimand (esiplaanil) ja Valeria Sernova valmistumas rannatennise MM-võistlusteks Tartu vastavatud rannakeskuses kuulsa Tigutorni kõrval. Foto: Sille Annuk

Tennis, ja rannas? See on võimatu! Pall ei põrka ju liival! Kuid ei peagi põrkama. Rannatennis, uudne kuum suveala, meenutab segu tennisest ja rannavõrkpallist. Kusjuures igaüks saab sellega hakkama. Arter proovis järele.

Veel enne, kui õieti soojakski sain, olen kuue punktiga taha jäänud. Kuivalt. Ja kiirelt, vaevalt kahe minutiga. Seis on 0 : 6.

Seejuures ei mängi teisel pool võrku sugugi Roger Federer ja Rafael Nadal. (Maailma ühed paremad meestennisistid, kui mõni ei tea.) Mängivad kaks seitsmenda klassi lõpetanud tüdrukut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles