Piltuudis: pikali sõidetud foor jätkas vapralt tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Liivalaia-Tatari tänava ristis, kus pikali sõideti ka valgusfoor ja liiklusmärk.
Avarii Liivalaia-Tatari tänava ristis, kus pikali sõideti ka valgusfoor ja liiklusmärk. Foto: Toomas Huik

Tallinnas Liivalaia tänaval täna keskpäeval juhtunud kahe auto kokkupõrkes inimesed viga ei saanud, küll aga sõideti õnnetuse käigus maha valgusfoor, mis veel ka pärast auto rataste alla jäämist vapralt edasi plinkis.

Harju maakohtu Liivalaia kohtumaja lähistel põrkasid kella 12 paiku kokku ASi Tallinna Vesi kirjadega kaubik Renault ja sõiduauto Mitsubishi, ütles Postimees.ee’le Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud ning sõidukijuhid pöördusid kindlustusse.

Kella 12.10 paiku õnnetuspaigast mööda sõitnud Postimehe fotograafi objektiivi ette jäi aga pilt, kus pikali sõidetud foor edasi töötas ning värve vahetas.

Valgusfoore ja liiklusmärke linnas paigaldava ja hooldava firma Signaal juht Ats Tamm mainis, et foori taastamise maksumus sõltub vigastuste suurusest. Ainuüksi fooripost maksab 320 eurot ehk vanas rahas 5000 krooni. Kui ka fooripead on katki ja kahjustusi on teisigi, siis lisandub loomulikult  veel kulusid. Signaal esitab oma kalkulatsiooni kindlustusele, kes kulud hüvitab ning selle raha avarii põhjustajalt sisse nõuab.

Tamm ütles, et kui mõni foor maha sõidetakse, siis saab Signaali juhtimiskeskus sellest kohe teate ning töömehed sõidavad sündmuskohale, et uurida, mida peab foori taastamiseks tegema. Kohe ei saa remonditöödega alustada, sest kindlustusfirma tahab üldjuhul oma eksperdi kohale saata.

Ainuüksi eelmise aasta detsembris esitas Signaal purukssõidetud fooride ja muude liiklust reguleerivate vahendite osas kindlustusfirmadele nõudeid rohkem kui 420 000 krooni ehk ligi 27 000 euro ulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles