Pühapäeval avatakse Tallinna lähedal tasuta libedasõidurada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäärada.
Jäärada.

Alates 23. jaanuarist on kõigil huvilistel võimalik tulla Ääsmäe-Haapsalu maantee ääres asuvale LaitseRallyPargi jäärajale, et harjutada oma autoga tasuta libedasõitu.

Tallinnast pooletunnise autosõidu kaugusel Ääsmäe-Haapsalu maantee ääres asuv LaitseRallyPargi 2,3 km jäärada (paarisrada) on küll kurviline, kuid piisavalt lai, et oma autot jäiste ilmaoludega paremini tunnetama õppida.

Kohapeal on olemas ka instruktor, kes igal täistunnil tutvustab huvilistele rada, jagab soovitusi ning vastab küsimustele. Ohutuse rajal tagab rajameister.  

Korraga saab jäärajal sõita kaks autot, sõitjad vahetuvad 10-minutiliste intervallidega ning rajale pääseb täidetud omavastutuse deklaratsiooni alusel, mille väljastab instruktor.

LaitseRallyPargi jääraja projekti toetab maanteeamet. Kindlasti tuleks tutvuda eelinfoga ja sõidutingimuste kohta lisa lugeda LaitseRallyPargi kodulehel www.laitserallypark.ee.

Rada on avatud tasuta sõitudeks pühapäeviti kell 10-17 eeldatavalt kuni veebruarikuu lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles