Kõigi Nice’is viibivate eestlastega pole veel ühendust saadud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa kaguosas Nice´i linnas sõitis neljapäeva hilisõhtul rahvuspüha tähistajate sekka veomasin, surma sai rohkem kui 80 inimest.
Prantsusmaa kaguosas Nice´i linnas sõitis neljapäeva hilisõhtul rahvuspüha tähistajate sekka veomasin, surma sai rohkem kui 80 inimest. Foto: SCANPIX

Kui Mohamed Lahouaiej Bouhlel neljapäeva hilisõhtul Nice’is Anglais’ promenaadil veoki rattad rahvasumma poole keeras, jäi tema teele ka kümneid eestlasi. Kõigi eestlaste käekäik polnud lõplikult selgunud veel eile õhtukski.

«Teame, et kolm inimest on vigastatud, ja see on kõik, mis me öelda saame. Peame lähedaste ja ametivõimudega sidet. Veel ei ole kõik haiglasse viidud tuvastatud,» selgitas välisministeeriumi pressiesindaja Maria Belovas eilse tööpäeva lõpus.

Parasjagu Euroopa Innovatsiooniakadeemia kokkutulekul Nice’is viibiva paarikümne eestlase seaski on neid, kelle asukoht polnud veel eile õhtul teada. Akadeemia meeskonna liikmed üritavad praegu välja selgitada tudengite asukohta, kinnitas akadeemia tegevjuht Anni Sinijärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles