Norra politsei vahistas autospordivõistlustel kaks eestlast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivald.
Vägivald. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Norra politsei vahistas kaks Eestist pärit meest, kellele pannakse süüks autospordivõistlusel vägivallatsemist, kirjutab Norra vasakpoolne ajaleht Sarpsborg Arbeiderblad.

Raskes vägivallas süüdistavatele eestlastele lisaks võeti vahi alla ka samas episoodis osalenud Rootist pärit mees. Neljandat kaasosalist alles otsitakse.

Vahejuhtum leidis aset eelmisel nädalavahetusel Oslost sadakond kilomeetrit lõunas Rudskogeni ringraja lähistel, kus peeti tänavaautode võistlust.

Kokku arreteeriti öö jooksul 12 inimest, kes vandaalitsesid võistlusautode kallal ja süütasid lõkkeid. Üks vahistatutest oli Norra rahvusringhäälingu (NRK) sõnul ka välismaal pärit rallisporditäht, kelle rahvust meediakanal ei avalikustanud.

Võistlus Gatebil på Rudskogen tõi kohale 40 000 inimest, kellest väga paljud olid purjus. Samuti puhkesid grupeeringute vahel kokkupõrked. Korraldajate sõnul võib nii suure rahvamassi puhul küll ootamatusteks valmis olla, kuid kindlasti ei ole kinnivõetud rallisportlane enam Gatebili sarjas osalema oodatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles