Viimsis võisteldakse lumeskulptuuride ehitamises

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi lumelinn.
Viimsi lumelinn. Foto: Viimsi vallavalitsus

Laupäeval, 29. jaanuaril korraldab Viimsi vald Viimsi mõisa pargis rahvaliku lumeskulptuuride ehitamise võistluse «Viimsi Lumelinn 2011».


Viie- kuueliikmelisi võistkondi oodatakse registreeruma kuni 25. jaanuarini, teatas vallavalitsus.

Lumeskulptuuride võistlus algab laupäeval kell 11. Võistlejad varustatakse vajalike tööriistadega ning lume ettevalmistamisel abistavad neid professionaalid Tallinna Loomeinkubaatorist. Osalejatele pakutakse tasuta teed ja pirukaid. Lumelinna avab võlur Oz (alias Leino Einer), kes viib läbi põnevaid ja lõbusaid mänge.

Töid hindab žürii eesotsas skulptor Aivar Simsoniga Seakülast. Parimaid ootavad auhinnad. Hinnatakse nii kunstilist kujundust kui funktsionaalsust. Ebasobivate ilmastikuolude korral lükkub lumelinna ehitus edasi.

Võistkondade registreerimine toimub kuni 25. jaanuarini Viimsi valla kultuuri- ja spordiametis: e-post: marje@viimsivv.ee, tel. 60 66 866, 50 60 119.

Registreerimiseks on vajalik võistkonna nimi, osalejate arv ning võistkonna esindaja kontaktandmed (e-post, telefon).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles