Rendiautoga puhkama – põnev! Aga olge hoiatatud...

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaat mis juhtub, kui loota rendiautoga sõites pimesi GPS-seadmele ning kohalikke olusid mitte tunda. Jaapani turistide sõit Austraalias on lõppenud tõusuvete alla jäänud ookeanikaldal.
Vaat mis juhtub, kui loota rendiautoga sõites pimesi GPS-seadmele ning kohalikke olusid mitte tunda. Jaapani turistide sõit Austraalias on lõppenud tõusuvete alla jäänud ookeanikaldal. Foto: Reuters / Scanpix

Parim võimalus välismaal puhkusest maksimum võtta on selleks auto üürida. Aga enne, kui võõra masinaga teele asute, tasub meeles pidada ka salakavalaid ohte.

Ekraanile ilmus paljulubav pakkumine. Olin paar suve tagasi broneerimas interneti teel Milanos Malpensa lennujaama külje all autot, et sõita edasi puhkama Horvaatiasse, kui märkasin firma Holiday Autos teadet, et nende kaudu saab auto 20 protsenti odavamalt. Arvestades, et suured rendifirmad, näiteks Europcar, küsisid tüüpilise Itaalia väikeauto eest üheteistkümneks päevaks koos täiskindlustusega üle 900 euro, paistis rahaline võit märkimisväärne. Võtsin pakkumise vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles