Võrumaal skulptuuri alla jäänud poiss suri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skulptuur.
Skulptuur. Foto: Ekraanitõmmis TV3 videost

Eile suri haiglas rasketesse vigastustesse väike laps, kes jäi laupäeval Võrumaal Antsla kultuuri- ja spordikeskuse õuel õnnetult mitmemeetrise puidust skulptuuri alla.

Esialgsetel andmetel ronisid lapsed puidust skulptuuride otsas, kui üks skulptuur ümber kukkus ja selle alla jäi kuueaastane poiss. Meedikud võtsid raske peavigastuse saanud lapse enda hoole alla, kuid paraku ei õnnestunud tema elu päästa.

Prokuratuuri pressiesindaja ütles, et praeguse seisuga ei ole kriminaalmenetluses kedagi kahtlustatavaks kuulutatud ega üle kuulatud. «Juhtunu asjaolud selgitab välja kriminaalmenetlus, tõendite kogumine alles käib,» rääkis ta.

Antsla vallavanema Merike Prätzi sõnul on skulptuurid seisnud kultuuri- ja spordikeskuse õuel üle aasta ja seni pole nendega ühtegi intsidenti juhtunud. Ta ütles, et praeguseks on skulptuurid eemaldatud.

Copy
Tagasi üles