Godhyri jaoks on meelelahutus tulemusest tähtsam

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Lepiku loobus esimese hooga striimide edastamisest üsna kiiresti, kuna vaatajad kippusid agressiivselt sekkuma tema eraellu, kuid ajapikku on ta õppinud virtuaalmaailmas enda eest seisma.
Kalle Lepiku loobus esimese hooga striimide edastamisest üsna kiiresti, kuna vaatajad kippusid agressiivselt sekkuma tema eraellu, kuid ajapikku on ta õppinud virtuaalmaailmas enda eest seisma. Foto: Kerli Toode

Kalle Lepiku (26) on noorte seas tuntud nimega Godhyr. Oma mänge on ta striiminud peaaegu kolm aastat, kuid mänginud kogu elu. 

Esimese paari Twitchis veedetud kuuga suutis Lepiku oma vaatajaskonna kasvatada sajapealiseks. Kuue kuuga sai ta ametlikuks Twitchi partneriks, kuid kohe pärast seda otsustas ta striimimise lõpetada. «Elu võeti ära,» ütleb mees ja lisab, et vaatajad muutusid agressiivseks ja tungisid liigselt tema eraellu.

Oma ustavate fännide survel otsustas ta pool aastat hiljem siiski striimimisega uuesti alustada. Lepiku arvates jäävad Twitchis ellu vaid tugevamad. «Kui endale ruttu paksu nahka ei kasvata, siis istutakse sulle lihtsalt pähe,» arvab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles