Rendi suveks lõrisev luksusauto

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe reporter Katriin Tralla 
ei suuda Daimer SP250 roolis naeratust tagasi hoida
Postimehe reporter Katriin Tralla ei suuda Daimer SP250 roolis naeratust tagasi hoida Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Kes meist ei unistaks kasvõi mõneks tunniks tõeliselt luksusliku sportauto rooli istumisest – tunda iga keharakuga lõrinat, mis pärast gaasipedaali kerget puudutust masina sügavusest alguse saab. Rullida lahti katus ning kõrvus vuhava tuulte vilinina saatel kurvilisele külateele söösta.

Põgusa minuti järel asendub ohuaisting kirjeldamatu vabadusetundega. Ühelt pool tajud küll oma käes olevat pöörast võimu, kuid naudid sellele vaatamata mõõdukalt aeglast sõitu. Vaid mõnes eriti hoogsas kurvis ei suuda kiusatusele vastu panna, vajutad jõulisemalt gaasipedaali ja tunned, kuidas istme nahkpolster su kerge tuksatuse järel veelgi sügavamalt endasse haarab... Kogemus, mida võiks igaüks meist kasvõi korra elus tunda.

See kõik ei pea ilmtingimata jääma unistuseks. Eestis on nii tõelisi entusiaste, et mitte öelda fanaatikuid, aga ka lihtsalt rendiettevõtteid, kes on oma autopargis leidnud koha nii mõnelegi värvikale eksemplarile. Ja seda kaugeltki mitte kasumiteenimise eesmärgil, vaid selleks, et teha need kättesaadavaks meile kõigile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles