Superbus lõpetab juuliga oma tegevuse Eestis

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superbus Tallinna bussijaamas.
Superbus Tallinna bussijaamas. Foto: Eero Vabamägi

Superbus saatis eile oma klientidele teate, et lõpetab juuli lõpus tegevuse. «Teatame kahetsusega, et SuperBus.com lõpetab 31.07.2016. a seisuga oma tegevuse,» seisab kirjas. Kõikidele klientidele, kes on ostnud pileti augustis reisimiseks firma veebilehelt, makstakse piletiraha täies ulatuses tagasi.

Superbusi juhi Lauri Helke sõnul püüdis firma pärast 13. juuni kohtuotsust, mis käskis maanteeametil tühistada senised neile välja antud liiniload, ametiga läbi rääkida, et firma saaks alustada tegevust oma esialgse taotluse järgi. Kuid ametist öeldi neile, et nad peavad taotlema uued liiniload ning samal ajal jätkama sõitmist seniste järgi. «See on naeruväärne idee, sest sisuliselt tähendab, et me peaksime konkureerima iseendaga,» sõnas Helke.

Seaduse järgi tuleb liiniloa lõpetamisest ette teatada vähemalt kolm kuud. Helke sõnul otsustas Superbus tegevuse lõpetada paari nädala pärast, sest nad ei pea võimalikuks tegutseda olukorras, kus töötajad lahkuvad järjepanu ametist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles