Prantslane proovib Lõuna-Eestit

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Esta Tatrik

Peugeot’l tundub olevat mudelvärskendustes hea käsi. Peugeot 2008 juures on muudetud vähe, aga tulemus jätab esimesest pilgust sümpaatse mulje. Teeme prantslasele Lõuna-Eesti tuuri algajatele.

Autoretk – milline tähenduskihtidest tulvil mõiste! Oo jaa, kõik see autoretkega seonduv romantiline vanillikaste: otsatud avarused, nõrkemapanevad päikeseloojangud ja lõppematu teelint… Ja nüristav tegelikkus kiirteede ummikutes, päikeseloojang – mis tähendab, et teed ööbimispaika tuleb otsida pimedas –, bensiinijamade kempsud ja hirmkallid kartulikrõpsud. Ei, meil ei ole selleks kõigeks hetkel aega. Meil on ees lahti Eesti kaart, mudelivärskendusest tulnud Peugeot 2008 võtmed, eesmärk planeerida üks kompaktne, lihtsalt teostatav ja hommikust õhtusse kestev autoretk ning õrn lootus, et vihma ei hakka sadama. Etteruttavalt võib öelda, et ei hakanud. Me valime Lõuna-Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles