Kapo: palgasõduri kuulutus oli purjuspäi tehtud ebaõnnestunud nali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püstol.
Püstol. Foto: Toomas Huik

Kaitsepolitsei tuvastas isiku, kes avaldas Kuldses Börsis tööotsimiskuulutuse, kus endine palgasõdur pakub muu hulgas enda teenuseid allilmale. Kapo väitel oli tegemist halva naljaga.

Laupäeval ilmus portaalis Kuldne Börs kuulutus, et endine palgasõdur, kelle sõnul kaitsevägi tema teeneid enam ei vaja, otsib tööd, andes muu hulgas mõista, et on valmis ka allmaailma jaoks palgamõrvariks hakkama, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kaitsepolitseiameti komissar Andres Kahar ütles Postimees.ee’le, et kapo on kuulutuse avaldamise asjaolud ja selle taga olnud isiku tuvastanud.

«Tegemist on alkoholijoobes tehtud ebaõnnestunud naljaga,» sõnas Kahar.

«Kuulutuse avaldajaga, kes on tõepoolest varem kaitseväe teenistuses olnud, viidi läbi vestlus, selgitamaks talle tema tegevuse võimalikke tagajärgi,» lisas ta. Kriminaalmenetluseks Kahari kinnitusel alust ei ole.

Kaitsejõudude peastaabi pressiesindaja kolonelleitnant Peeter Tali kinnitas samuti, et Kuldses Börsis ilmunud ajalehekuulutus on küll ebaharilik ja taunimisväärne, kuid ei peaks kedagi muretsema panema.

«Kuulutus on märgiks kuulutaja tähelepanuvajadusest. Ärevuseks ei ole põhjust, sest kunagised teenistuskaaslased on iseloomustanud meest pilli- ja pullimehena. Mees on varem osalenud välismissioonidel, teeninud piirivalves ja olnud ajateenistuses,» ütles Tali Postimees.ee’le.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles