Saaremaal hukkus autost välja paiskunud noor naine

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaal hukkus liiklusõnnetuses eile hilisõhtul 27-aastane naine, kes paiskus avarii tagajärjel sõiduautost välja.

Kell 22.25 teatati liiklusõnnetusest Lääne-Saare vallas Tehumardi-Kogula maantee 14. kilomeetril. Esialgsetel andmetel kaotas Tehumardi poolt tulnud sõiduauto Škoda juht oma sõiduki üle kontrolli ja sõitis teelt välja. Sõiduk paiskus üle katuse.

Liiklusõnnetuse tagajärjel paiskus 27-aastane naine sõidukist välja ja jäi selle alla. Sõidukis viibis õnnetuse hetkel veel alkoholijoobe tunnustega 57-aastane mees, kes esialgsetel andmetel viga ei saanud. Õnnetuse põhjuse ja sõiduki juhi selgitab välja menetlus.

Kuressaare politseijaoskonna juhi Rainer Antsaare sõnul on väga suur tõenäosus, et naisel oli õnnetuse hetkel turvavöö kinnitamata.

«Tuletan kõigile liiklejatele meelde, et turvavarustuse kasutamine ka lühikestel distantsidel ja hõreda liiklusega teedel on oluline. Turvavöö kinnitamises ei tohi teha erandeid, see tuleb kinnitada alati,» rõhutas politseijaoskonna juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles