Olümpiablogi: Miks teeb bussijuht sõidu ajal ukse lahti? Ikka naiste vaatamiseks!

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veemõnude nautimine Copacabanal.
Veemõnude nautimine Copacabanal. Foto: SCANPIX

Kõige veidramad asjad juhtuvad Rios ikka bussis, mis toob ajakirjanikke sõudjate võistluspaigast Rodrigo de Freitase laguunilt ehk Lagoa staadionil Copacabana hotellidesse. Nagu eelmises sissekandes kirjeldatud sõidu ajal oli ka seekord bussis kaks reisijat, kuid nüüd oli siinkirjutaja saatusekaaslaseks üks inglannast vabakutseline ajakirjanik.

Esialgu oli meil pärast Eesti neljapaadi suurepärast etteastet laupäevases eelsõidus plaan minna olümpiapargis paiknevasse korvpallihalli USA-Hiina meeskonna vastasseisu vaatama, ent päevane jalgrattavõistlus oli Rio liikluse nii umbe ajanud, et olümpiapargi poole oli sama hästi kui võimatu liikuda. Nii tuligi alustada hoopis koduteed, mis andis lõpuks taas uudse bussisõidukogemuse.

Kui eelmine sõit samas suunas kulges kihutades, siis sel korral tehti hoolikalt pause. Kuna oli laupäev, ilm ilus ja sooja üle 30 kraadi, oli Copacabana rand paksult inimesi täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles