Vene läheb Venemaale karjääris uut sammu astuma

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene viskel.
Siim-Sander Vene viskel. Foto: Sander Ilvest

Juba mitu nädalat oodatud uudis, et Eesti korvpallikoondislane Siim-Sander Vene liitub Venemaa klubiga Nižni Novgorod, sai eile ametlikuks. Pikka aega Kaunase Žalgirises mänginud 25-aastane Vene saab end uuel hooajal proovile panna nii VTB Ühisliigas kui Eurocupil.

Nižni Novgorodi koosseis pole just kuigi nimekas, aga sarnaselt varasemate hooaegadega ollakse kindlasti üllatusvõimelised. Selge on ka see, et kui praegu USAs treeniv ja sel suvel Eesti koondisest eemale jääv Vene terve püsib, avaneb tal kindlasti võimalus kõrge tasemega klubis põhitegijaks tõusta.

«Agent ütles mulle paari nädala eest, et Nižni Novgorod on minust huvitatud. Rääkisin peatreeneriga, arutasime minu võimalusi meeskonda pääseda ja siis langetasin otsuse. Sel suvel lõppes mu leping Žalgirisega ja tahaksin kümne aasta järel midagi uut proovida,» lausus Vene klubi koduleheküljele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles