Noorajakirjanike hüvanguks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Kimmel suundus aasta tagasi teleekraanilt koolipinki. Tema teekond rindereporteriks veel jätkub.
Madis Kimmel suundus aasta tagasi teleekraanilt koolipinki. Tema teekond rindereporteriks veel jätkub. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti ajakirjanduse edendamise oma südameasjaks võtnud Eesti Meedia lõi sihtasutuse Eesti Meedia Fond, et maksta bakalaureuse- ja magistritaseme ajakirjandustudengitele õppetoetusi.

Magistriõppe toetus on mõeldud tudengitele, kes on otsustanud oma ajakirjandusalast haridusteed välismaal jätkata. Konkursist väljus võitjana endine ETV «Maahommiku» saatejuht Madis Kimmel, kelle õpinguid toetab Eesti Meedia Fond 10 000 euroga.

Kimmel jättis saatejuhiameti, et minna Taani mainekasse Aarhusi Ülikooli magistrikraadi omandama. Nüüd on programmi esimene aasta selja taga, teise ning ühtlasi viimase veedab noormees Walesis Swansea Ülikoolis sõja- ja kriisiajakirjandust tudeerides. Pärast lõpetamist saab temast Eesti esimene paberitega rindereporter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles