Kahtlast sõidukit jälitanud politseiauto kihutas teelt välja eramaja hoovi (2)

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüganuse vallas sõitis politseiauto teelt välja.
Lüganuse vallas sõitis politseiauto teelt välja. Foto: Lugeja foto

Postimehe lugeja saatis fotod eramaja hoovi sõitnud politseiautost ning heitis ette, et politsei harrastab külavahel rallitamist. Ida prefektuuri kinnitusel aeti aga taga kahtlase manöövri teinud sõidukit, mis tol päeval politsei eest pääses. 

«Esmaspäeval tegid Jõhvi patrullpolitseinikud tavapärast liiklusjärelvalvet Lüganuse vallas, kui märkasid tahavaatepeeglist sõiduautot, mis tegi ootamatu tagasipöörde. Fordi numbrimärgi alusel otsustasid ametnikud sõidukit kontrollida, kuna selle tavapärast juhti on korduvalt karistatud joobes juhtimise eest,» selgitas juhtunut Ida prefektuuri pressiesindaja Kerttu Krall, kes lisas, et politseinikud tegid ise esimesel võimalusel tagasipöörde.

«Kuigi sõiduautot Ford enam näha ei olnud, oli tema võimalik liikumissuund siiski teada ja politseinikud asusid autole järgi sõitma. Autot otsides tegid politseinikud operatiivsõitu ja kasutasid siniseid vilkureid. Kruusateel kaotas politseiauto vasakkurvis juhitavuse ja libises eramaja hoovis olevale muruplatsile ja sealt omakorda vastu kaevu,» lisas Krall.

Kokkupõrke tagajärjel said kahjustusi politseisõiduk ja majaomaniku kaev. Kuna tegemist on kindlustusjuhtumiga, korvab majaomanikule tekitatud kahju kindlustus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles