Leedo sõnul olid nad Saksamaal kahjumiga arvestanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Vjatšeslav Leedo viis pärast Saaremaa ja Hiiumaa parvlaevaliinide konkursi kaotamist laevad Saksamaale. Pildil Leedo Cuxhaveni ja Brunsbütteli laevaliini avamisel mullu augustis.
Ärimees Vjatšeslav Leedo viis pärast Saaremaa ja Hiiumaa parvlaevaliinide konkursi kaotamist laevad Saksamaale. Pildil Leedo Cuxhaveni ja Brunsbütteli laevaliini avamisel mullu augustis. Foto: Tairo Lutter

Saksamaal Elbe jõe suudmes Brunsbütteli ja Cuxhaveni vahelisel liinil opereeriv Vjatšeslav Leedo laevafirma Elb-Link Reederei GmbH on rahalistes raskustes ja võlausaldajad kardavad firma pankrotti, kirjutab Saksa rahvusringhääling NDR.

«Esimeste aastate kahjum on algusest saadik äriplaani sisse kirjutatud, me pole kunagi väitnud, et lähme Saksamaale kohe pudrumägesid tühjaks kaevandama,» ütles Vjatšeslav Leedo talle kuuluvale ajalehele Saarte Hääl.

«Strateegilised plaanid on paika pandud 4–5 aastaks ja on selge, et nullist alates sisse töötaval laevaliinil kohe algusest saadik ülearu hästi ei lähe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles