Risti-rästi läbi kogu Venemaa (3)

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arno Pavel ja tema pika teekonna vapralt vastu pidanud UAZik tagasi kodus. Mehe sõnul aitasid reisil kohatud meistrimehed autot nii palju remontida, et see on nüüd paremas korras, kui enne teele asumist.
Arno Pavel ja tema pika teekonna vapralt vastu pidanud UAZik tagasi kodus. Mehe sõnul aitasid reisil kohatud meistrimehed autot nii palju remontida, et see on nüüd paremas korras, kui enne teele asumist. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinnast Peterburi, edasi põhja poole Arhangelskisse, Vorkutasse, siis lõunasse Groznõisse ja Doni-äärsesse Rostovisse, seejärel läbi Ukraina, Valgevene ja Kaliningradi oblasti tagasi koju. Läinud nädalal sai enam kui kaks kuud kestnud neljarattamatk otsa ning Arno Paveli pea on muljetest paks.

«Kuna olin juba varem sõitnud läbi Venemaa läänest itta ja tagasi, siis nüüd mõtlesin, et võiks sõita põhjast lõunasse,» sõnastab Arno Pavel oma hirmpika reisi lihtsa eesmärgi.

* Kõige hirmsam hotell

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles