Tallinna tuleb uus trammipeatus Kanuti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates 1. septembrist lisandub trammiliinide 1 ja 2 peatuste hulka uus, Ahtri tänava ja Mere puiestee ristmikul asuv peatus.

Kanuti nime kandvasse peatusesse jõuavad 2. liini trammid juba 1. septembril, kui valmib Kopli-suunalise trammitee remondi esimene etapp, ütles Toivo Hallikmäe Tallinna transpordiametist. Kuna kogu trammitee kesklinnast Koplisse valmib alles 2017. aastaks, siis sõidavad rööbassõidukid esialgu vaid Balti jaamani, kus nad ümber pööravad.

Sellega seoses on Hallikmäe sõnul oluline märkida, et trammiliin number 1, mis viis reisijaid Koplist Kadriorgu, jääb suletuks kuni järgmise aasta 1. septembrini. «Balti jaamast Kadriorgu sõitjaid on trammiliini töös hoidmiseks lihtsalt liiga vähe,» ütles Hallikmäe ja lisas, et Kadriorgu sõitmiseks tuleb number 2 trammilt Hobujaama peatuses number 3 trammi peale ümber istuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles