Kuressaare Konsumi külastajad olid tunnistajaks kassade juures toimunud jõhkrale peksmisele

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümned poekülastajad olid Kuressaare kesklinnas Rae Konsumis tunnistajaks kassade juures toimunud jõhkrale peksmisele
Kümned poekülastajad olid Kuressaare kesklinnas Rae Konsumis tunnistajaks kassade juures toimunud jõhkrale peksmisele Foto: Kaader turvavideost/Saarte Hääl

Kümned poekülastajad olid esmaspäeva õhtupoolikul Kuressaare kesklinnas Rae Konsumis tunnistajaks otse kassade juures toimunud jõhkrale peksmisele.

Pealtnägijate sõnul oli olukord klientide, aga eriti laste jaoks võrdlemisi ehmatav, kirjutab Saarte Hääl.

Saaremaa tarbijate ühistu juhatuse esimees Kalle Koov ütles, et kaklus võis poekülastajates tõesti šoki tekitada, sest see tekkis kell 18.15 sekundite jooksul n-ö tühja koha pealt.

Ühes kassas ostude eest tasuvale mehele osutus päästikuks teises kassajärjekorras seisnud tuttava märkus. Mees, kes oli Koovi hinnangul poes sisseoste tegemas koos perega, kargas lühikese sõnavahetuse järel teise kassa juurde ja hakkas oma tuttavat näkku peksma.

Kogu vahejuhtum kestis 65 sekundit, mille kestel üritasid vägivallatseja kaaslased teda maha rahustada. Julgelt sekkusid ka abilinnapea Mart Mäeker ja Rae keskuse noor meespraktikant. Kakluse ajal läks puruks korjanduskera ja kommiriiul kukkus ümber.

Verise näoga mees kiirustas poest minema, jäämata ootama asjade edasist käiku. Samuti lahkus kauplusest peksja.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment ütles, et politseile on kakluses osalenud inimeste nimed teada, kuid juhtunu täpsemad asjaolud on alles selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles