Tallinn on koolitoetust maksnud üle 12 miljoni krooni

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Tallinnas on esmakordselt kooli minevatele lastele tänavu makstud 5000-kroonist toetust rohkem kui 12 miljoni krooni eest.

Toetust saab taotleda kolme kuu jooksul alates õppeaasta algusest ning seda makstakse avalduse alusel lapsevanemale, eestkostjale või lapse hooldajale tingimusel, et vähemalt üks vanematest on rahvastikuregistri andmetel elanud Tallinnas vähemalt aasta enne lapse kooliminekut ning laps on rahvastikuregistri andmetel Tallinna linna elanik, elab toetuse taotlejaga ühel aadressil ja asub õppima Tallinna kooli.

«Lapsevanemate tagasiside kinnitab, et linna abi niinimetatud ranitsatoetusena kulub enamasti vajalikele koolitarvetele, riietele ja spordivarustusele,» ütles Tallinna abilinnapea Merike Martinson Raepressi vahendusel. «Kõik need kulutused ühekorraga välja käia on pere rahakotile sageli väga suur koorem ja linna poolt makstav 5000 krooni siin suureks abiks.»

Toetust on seni välja makstud 12, 645 miljonit krooni. Mullu oli see summa 15,195 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles