Vanadaam ajas mööda linna kotiröövlit taga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Reede õhtul rööviti Kuressaares 75-aastaselt naiselt käekott, kuid tragi naine jooksis karjudes röövlile järele, kuni too koti käest viskas ja põgenes.

«Tahan inimesi hoiatada,» rääkis eile Kadi raadio «Keskpäeva» saates 32 aastat Kuressaares elanud Vaike Kivilo, selgitades, et kesklinnas tegutseb professionaalne kotiröövel, kes teab täpselt, kus, kuidas ja millal oma ohvrit rünnata, kirjutas Saarte Hääl.

Reede õhtul kell 18.45 keeras Vaike Kivilo Tallinna tänavalt Rootsi tänavale, kui ta tundis müksi ja nägi noormeest, kes tema kotiga minema jooksis.

Kuna naine oli 60 aastat tagasi olnud sprinter, siis ei kaotanud ta pead ja hakkas oma sõnul hirmsa kisaga röövlit taga ajama.

«Mitte ühte elavat hinge ei olnud mu läheduses, aga nägin, kuidas röövel pööras Tormiankru hoovi, ja just siis tuli mulle vastu jalgrattur,» rääkis Vaike Kivilo, kes ise suundus Tormiankrusse, kus baarman Ain politsei kutsus.

Kui naine baarist välja tuli, nägi ta üllatuseks lumehanges oma kotti, kus olid kõik asjad alles, sest põgenev röövel ei jõudnud kotti isegi avada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles