Kohus saatis roolijoodikust bussijuhi trellide taha

Katriin Tralla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna piiril Perterburi teel sattus laupäeval liiklusõnnetusse lapsi täis buss, mille juht oli raskes joobes.
Tallinna piiril Perterburi teel sattus laupäeval liiklusõnnetusse lapsi täis buss, mille juht oli raskes joobes. Foto: Martin Ilustrumm

Laupäeval lapsi tantsulaagrisse vedanud ja tugeva joobe tõttu Tallinna piiril liiklusavarii põhjustanud bussijuht Aare Läkk sai eile karistuseks kolme kuu pikkuse šokivangistuse.

Harju maakohus otsustas karistada 64-aastast Läkki ühe aasta ja kahe kuu pikkuse vangistusega, millest reaalselt tuleb ära kanda kolm kuud. Kohus määras mehele kaheaastase katseaja, mille jooksul ta ei tohi toime panna uusi kuritegusid. Lisaks määrati bussijuhile käitumiskontrolli ajaks täiendav kohustus, milleks on alkoholi tarvitamise keeld. Kohus võttis Läkilt üheks aastaks ka mootorsõiduki juhtimise õiguse.

«Ma olen pättust teinud, tuleb ära kanda,» sõnas mees kohtusaalis talle riigi poolt määratud kaitsjale, kes küsis, kas ta soovib seda otsust edasi kaevata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles