Internetis saab valida parimat Tallinna valentinilaulu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman.
Marilyn Jurman. Foto: Aivar Kullamaa

Tänasest saab internetis kuulata Tallinna linnavalitsuse korraldatud valentinipäeva laulukonkursi kümmet finaali jõudnud laulu ning oma lemmiku poolt hääletada.


Hääletada oma lemmiklaulu poolt saab kuni 13. veebruarini Tallinna kodulehel ja SMS-iga (hind 0.64 €) numbril 13011, teatas Raepress.

Laulukonkursile laekunud 41 laulust valis kümme finalisti žürii, kuhu kuuluvad Juhan Paadam, Aarne Saluveer, Olav Ehala, Ithaka Maria Rahula ja Peeter Rebane.

Rahvahääletuse esikolmikule annavad uuesti punkte žüriiliikmed 14. veebruaril Nokia Kontserdimajas toimuval tasuta finaalkontserdil. Laukonkursi korraldustoimkonna aseesimehe Katrin Siska sõnul on finaalkontserdil oodata põnevaid etteasteid külalisesinejatelt ja meeleolukat live-show´d finalistidelt.

«Sellele eelneb veel ka üle-eestiline tuur mitmes linnas kõigi finaali pääsenud lauludega,» lubas Siska, kes on ise õhtujuht. Kontsertidel teeb kaasa ansambel Traffic.

Valentinipäeva laulukonkursi tasuta kontserdid toimuvad 3. veebruaril kell 19 Pärnu Kontserdimajas, 5.veebruaril kell 17 Jõhvi Kontserdimajas, 6.veebruaril kell 17 Rakvere Teatris, 11.veebruaril kell 19 Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses ja 14.veebruaril kell 19 Nokia Kontserdimajas.

Tasuta piletid saab kätte kontserdipaigast kohapeal ja kontserdile eelnevatel päevadel. Pärnu Kontserdimaja pileteid on võimalik välja võtta ka Piletilevist ning Nokia Kontserdimaja pileteid Ticketprost.

Tallinna linn kuulutas eelmise aasta augustis välja valentinipäeva laulukonkursi, mille eesmärgiks oli ärgitada heliloojaid üle terve Eesti looma kauneid sõpruse ja armastuse teemalisi eestikeelseid laule ja neist parimate autoreid tunnustada.

Laulukonkursile laekunud 41 laulust valis kümme finalisti žürii, kuhu kuuluvad Juhan Paadam, Aarne Saluveer, Olav Ehala, Ithaka Maria Rahula ja Peeter Rebane.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles