Kohus saatis Juuru topeltmõrvari 18 aastaks vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Zaitseva / SL Õhtuleht

Pärnu maakohtu Rapla kohtumaja saatis neljapäeval 18 aastaks vangi topeltmõrvari, kes pussitas mullu novembris Juurus korteris surnuks kaks meest.

Kohus leidis, et 52-aastase Erichi süü kahe inimese mõrvas on tõendatud ning tal tuleb selle eest trellide taga veeta 18 aastat. Karistusaja alguseks arvestas kohus mullu 24. novembri.

Lääne ringkonnaprokuratuur esitas Erichile süüdistuse selles, et mullu 24. novembril kella 18 paiku lõi ta Juuru alevikus ühes korteris korduvalt noaga 57- ja 58-aastast meest, kes mõlemad hukkusid. Hiljem selgus, et varem korduvalt kriminaalkorras karistatud Erich oli ränga veretöö ajal purjus.

Politsei pidas Erichi vahetult pärast kuritööd kinni ja 26. novembril võttis kohus ta vahi alla. Kohtueelse uurimise lõppedes sai mees süüdistuse topeltmõrvas, mis võinuks talle tuua kuni eluaegse vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles