Dora saadeti Siberisse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amuuri leopard Dora.
Amuuri leopard Dora. Foto: Signe Kalgan

Loomaaia 77. sünnipäeval, loodushariduspäeval lustis ja pani ehk ka tarkuseteri kõrva taha ligi 5000 külalist. Keskkonnahariduskeskuse fuajees avatud seenenäitust saab veidi väiksemas mahus uudistada veel ka nädalavahetusel, skulptor Tauno Kangro perenäitusel välja pandud maale, skulptuure ja muid taieseid võib aga nautida kuni oktoobrini.

Loomaaia sünnipäevaks sai uue kuue ka põhjavärava lähistel Paldiski maantee haljasalal olev linnakujunduselement, millel on kunstnik-animalist Sandor Sterni joonistatud kümne loomaaiaasuka graafilised portreed.

Tänavu koorunud jääkoskla- ja hahatibudel määrati ära sugu, nad said jala ümber rõnga ja pääsesid linnutiikidele vanalindude hulka. Ka faasanite järelkasv – noored kroon-läikfaasanid ja puna-helmesfaasanid – kolisid õueaedikusse. Noor isane luitekass aga sõitis Saksamaale Wuppertali loomaaeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles