Mis saab edasi?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hanno Pevkur, Reformierakonna aseesimees, siseminister

Täna (eile – toim) õhtul on kaks rahva hulgas populaarsemat kandidaati Reformierakonna omad. Mina usun, et Reformierakonna juhatusel on mõistlik juhatuse koosolekul see valik teha: anda ühele kandidaadile selgelt võimalus endale toetust otsida. Mida kauem seda edasi lükata, seda ebamäärasem on olukord.

Meie valik ei saa kindlasti olema lihtne, aga teisalt, Siim Kallasel on valimiskogus koht juba olemas. Kui me teeme täna (eile – toim) otsuse üht kandidaati toetada, siis teisel ei ole küll mingit põhjust sellele halvasti vaadata – vastupidi, minu arvates on võimalik siin mõlemal edasi sammuda.

Siim Kiisler, IRLi aseesimees

Tänase (eilse – toim) seisuga tõepoolest toetame valimiskogus Allar Jõksi, kuid 24. septembrini on siiski veel mitu nädalat aega. Kui vaadata praegust pilti, siis on valimiskogus kolm suuremat rühmitust: Jõksi, Mailis Repsi ning Siim Kallase / Marina Kaljuranna, ilmselt siis Kallase toetajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles