Kloogal kadunuks jäänud eakas mees leiti üles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli.
Anatoli. Foto: PPA

Augusti lõpus Klooga alevikus kadunuks jäänud 73-aastane Anatoli leiti täna hommikul sealtsamast piirkonnast üles, ta on elus ja nüüdseks kodus tagasi.

Anatoli lahkus Kloogal oma kodust 31. augusti hommikul kella 5 ajal ja jäi teadmata kadunuks. Koos reservpäästerühma vabatahtlikega kontrollisid korrakaitsjaid mitme päeva jooksul läbi Anatoli koduümbruse ning lähedalasuva metsa. Otsida aitasid ka SA Kadunud ja operatiivne otsingugrupp OPEROG.

Otsinguoperatsiooni juhtiv Põhja prefektuuri Lääne-Harju politseijaoskonna vanemkomissar Janek Ardoni sõnul tuleks eakale lähedasele alati kaasa anda laetud mobiiltelefon, et eksinud inimest oleks võimalik kiiremini üles leida.

«Üksi jalutama minnes tuleks alati arvestada inimese tervisliku seisundiga, kaasa võtta sidevahend ning selga panna värvilised riided, et eksimise korral oleks kadunut kaugele märgata,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles