Peksjate karistus tuli oodatust karmim

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Laasi (paremal) ja Andrias Liivati viis kohtupinki märtsikuine pereisa peksmine Küüni tänaval tema kolmeaastase poja silme all. Mõlemad on käinud ka vargil, Liivat lisaks sõitnud korduvalt autoga, omamata selleks juhiluba.
Margus Laasi (paremal) ja Andrias Liivati viis kohtupinki märtsikuine pereisa peksmine Küüni tänaval tema kolmeaastase poja silme all. Mõlemad on käinud ka vargil, Liivat lisaks sõitnud korduvalt autoga, omamata selleks juhiluba. Foto: Margus Ansu

Märtsikuine peksmine Tartus Küüni tänaval kaubahalli juures, mis jõhkruse ja küünilisuse poolest raputas tervet ühiskonda, jõudis augusti viimasel päeval kohtulahendini.

Tartu maakohus otsustas, et 4. märtsi õhtul koos lapsega jalutanud mehele kallale tunginud ja teda peksnud Andrias Liivat (23) ja Margus Laas (20) peavad minema vangi.

Liivat viidi õigupoolest kohtusaalist tagasi vangi, kus ta kannab karistust mootorsõiduki korduva loata juhtimise eest. Kui varem karistas kohus teda selle seadusrikkumise eest tingimisi vangistusega, siis märtsis pööras kohus karistuse täies mahus täitmisele. Laas viibis seni vahistatuna eeluurimisvanglas alates 8. märtsist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles