Time-lapse video: aasta üks tihedamaid päevi Tallinna lennujaamas (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 29. augustil oli Tallinna lennujaamas aasta üks tihedaimaid päevi, kui lennujaama läbis ligi 8600 reisijat. Kuidas päev Tallinna lennujaamas välja nägi, vaata time-lapse videost!

«Värskete andmete kohaselt ei ulatunud lennuoperatsioonide arv 29. augustil küll rekordini, sest viimasel hetkel toimus lennugraafikutes kõikvõimalikke muudatusi. Kuid regulaarreiside osas võime öelda, et oli üks aasta tihedamaid päevi,» sõnas Tallinna lennujaama kommunikatsioonijuht Priit Koff.

Esimene lend saabus varahommikul kell kuus ja viimane pärast südaööd kell 00.20. Selle aja jooksul läbis Tallinna lennujaama ligi 8600 reisijat.

Augustis teenindas lennujaam iga päev keskmiselt 7355 reisijat ja toimus 120 lennuoperatsiooni. Mullu samal ajal läbis lennujaama ööpäevas keskmiselt 7555 reisijat ja lennuoperatsioone oli päevas 130.

Eelmise suve kõige tihedam päev olid seotud kruiisituristide pööringuga, mis tõi lennujaama kaheksa lennukitäit turiste, kes alustasid Tallinnast oma kruiisireisi. Sel päeval läbis lennujaama 11 400 reisijat ning tuli palgata ka lisatööjõudu. Sel suvel ei ole selleks vajadust olnud, sest käimasolevate lennuliiklusala ehitustööde tõttu pole pööringuid toimunud.

Tavapäraselt ongi kõige rohkem lennureisijaid suvekuudel, kui on puhkuste periood. 

Mullu läbis lennujaama üle kahe miljoni reisija, tänavu esimese seitsme kuuga teenindas lennujaam 1 239 965 reisijat.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles