Tammemäe vallandamise kohtuasi jätkub reedel

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna halduskohus hakkas täna arutama endise Põhja-Tallinna linnaosavanema Karin Tammemäe vallandamise seaduslikkust.

«Tänasel istungil määras kohus pooltele kohtukõneteeside esitamiseks tähtaja 9. septembri. Peale seda selgub edasine menetluse käik, tõenäoliselt määratakse otsuse aeg,» teatas kohtu pressiesindaja Anneli Vilu.

Linnavalitsus vabastas oma korraldusega Tammemäe ametist tänavu 17. veebruaril linnapea kohusetäitja Taavi Aasa ettepanekul. Linnavalitsuse otsus Tammemäe vallandamiseks oli konsensuslik, põhjenduseks toodi halb sisekliima linnaosavalitsuses.

Tammemägi ise väitis tookord vallandamist kommenteerides, et selle põhjuseks olid halvad suhted tema asetäitja Priit Kutseriga, keda linnavalitsus soosib.

Peatselt lahkus Põhja-Tallinna valitsusest ka Kutser, kellele leiti koht linnavalitsuse peamajas. Paraku jäi tema tähelend seal lühikeseks, sest segastel asjaoludel vabastati ta ametist juba 18. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles