/nginx/o/2011/02/04/509993t1ha8a2.jpg)
Ettevalmistusaeg 30 minutit + marineerimiseks 2–3 tundi + ahjus 45–50 minutit
2 broilerifileed
250 g riisi
1 purk (500 g) ananassitükke omas mahlas.
1 suurem porru
4 dl kohvikoort
2 kanapuljongikuubikut
1 küüslauguküüs
0,5 l vett
soola
musta pipart
3 sl maisitärklist
Marinaad kanale
0,5 dl õli
2 sl sojakastet
1 küüslauguküüs
70 g tomatipüreed
musta pipart
Sega marinaad kokku ja hoia kanafileesid marinaadis vähemalt 2–3 tundi.
Lõika porru ratasteks ja kuumuta koos hakitud küüslauguga pannil õlis 1–2 minutit. Lisa tükeldatud kana. Kuumuta segades, kuni kana on pruunistunud. Vala pannile riis ja kuumuta läbi, lisa soja ja ananassitükid. Hoia konservivedelik kastme jaoks alles. Sega hästi läbi ning vala õliga määritud vormi. Samal ajal pane vesi potiga keema, lisa puljongikuubikud, kohvikoor ja ananassikonservivedelik. Sega läbi ning lisa vähese veega segatud maisitärklis. Kuumuta, kuni kaste pakseneb. Vala vormi. Jäta pisut kastet alles, seda võid vormile lisada küpsemise ajal, kui roog kipub kuivama. Küpseta 200kraadises ahjus 45–50 minutit.