Alexei valiti amuuri leopardide esindusnäoks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor isaleopard Alexei.
Noor isaleopard Alexei. Foto: Inari Leiman

Loomaaiasõbrad tegid möödunud pühapäeval ära suure töö ning korrastasid amuuri leopardide ja lumeleopardide aedikuid. Kenasti trimmitud ja värskendatud irbiste aedikusse tuli nüüd patseerima lumeleopardipreili Nala, amuuri leopardide ekspositsioonis vahetati aga loomad ringi ja külastajate ette kolis noor isaleopard Alexei (pildil).

Sellel pühapäeval kuuleb loomaaia puuride ja aedikute juures viiulihelisid – Vanalinna Muusikakooli viiuliõpilaste ansambli Võlukeeled lapsed mängivad alates kella 11 hommikul oma lemmikloomadele neid iseloomustavaid viiulilugusid. Tunnituuril on huvilistel võimalik tutvuda lähemalt paksunahaliste maja asukatega.

Buhhaara hirvedel on alanud innaaeg. Möödunud nädalal sarvedest ilma jäänud ja tavaliselt vaikne hirvepull Prints püüab end nüüd aeg-ajalt mörinaid kuuldavale lastes hirvelehmade seas kehtestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles