Marina meeldib kõigile (47)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Allikas: TNS Emor

Rahva seas poleks Marina Kaljurannale uueks Eesti Vabariigi presidendiks tõusmiseks ühtegi tõsist konkurenti, selgub möödunudnädalasest uuringust.

«Uskumatu,» rõõmustas Kaljurand uudist kuuldes. «See on väga meeldiv ja olen oma toetajatele tänulik. See toetus kinnitab mulle, et tegin õige otsuse.»

Reformierakonna auesimees Siim Kallas tunnistas tugevat konkurentsi. «Muidugi on hea, kui toetus tõuseb, ja kehv, kui langeb,» nentis mees, kes on küll teisel kohal Kaljuranna järel, kuid vahe on rohkem kui kahekordne viimase kasuks.

«Mul on hea meel olla valimiskogus koos rahva seas kõrgelt hinnatud kandidaadiga. Eks siis valimiskogus saavad kõik erinevatest asjaoludest lähtuvalt hääletada,» ei näinud Kallas põhjust end juba ette kaotanuks tunnistada.

Kaljuranda toetaks Postimehe tellitud ja uuringufirma TNS Emor läinud nädalal teisipäevast neljapäevani (pärast Reformierakonna otsust toetada presidendikandidaadina Kallast ja enne Kaljuranna otsust kandideerida – toim) tehtud küsitluse järgi koguni 40 protsenti vastanutest.

Kommentaarid (47)
Copy
Tagasi üles