Kristi Kallas: ei tohi olla kuri (11)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Kallas: "Eesti on elamiseks parim koht."
Kristi Kallas: "Eesti on elamiseks parim koht." Foto: Sander Ilvest

Need, kes tunnevad Kristi Kallast, teavad temas korraga nelja naist: empaatilist arsti, sädelevat sõbrannat, teksades vanaema ja esinduslikku proua Kallast. Nüüd on nad kõik teie ees.

Perekond Kallaste kodus Viimsis valitseb mõnus rahu, mida häirib üksnes majaseinal lagunenud krohvi kõpitsevate ehitusmeeste toksimine. Siim Kallase presidendikampaania ja meediakired ei näi siia ulatuvat.

Sellega, mis saab pärast presidendivalimist, olgu tulemus milline tahes, tema abikaasa Kristi Kallas (68) end praegu ei vaeva. «Kõik on ju veel äärmiselt segane ja tulemust ei tea keegi. Ma ei rutta sündmustest ette ega sea vaimu valmis üheks ega teiseks,» rehmab ta naerdes käega. Seda aga ütleb küll, et püüab oma meest alati toetada, ükskõik mis ka ei juhtuks või mis ametis too on. Ning muidugi olla tubli vanaema – sel nädalal hoiab ta Brüsselis tütrepoeg Steni (4). 

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles