PERSOON. Ekspresident Bill Clintoni taandumine toetavaks abikaasaks

Hanna-Hulda Reinkort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevalt 2008. aasta presidendivalimiste kampaaniast, kui Hillary Clinton esmakordselt USA riigipeaks pürgis, on Bill Clinton suutnud nüüd oma uudsesse rolli edukamalt sisse elada.
Erinevalt 2008. aasta presidendivalimiste kampaaniast, kui Hillary Clinton esmakordselt USA riigipeaks pürgis, on Bill Clinton suutnud nüüd oma uudsesse rolli edukamalt sisse elada. Foto: Reuters/ScanPix

Kui käesoleval nädalal on kõigil hambus olnud demokraadist presidendikandidaadi Hillary Clintoni haigused, siis tema abikaasa, taimetoitlasest Bill Clintoni tervis on just viimaste aastatega aina paremaks muutunud.

Aastatel 1993–2001 kaks ametiaega teeninud Clinton oli ametisse astumise ajal 46-aastane ja seega vanuselt kolmas kõige noorem USA president, kuid pärast teenistuse lõppu tabasid teda tõsised südamehädad.

«Mind ei pruugiks enam olemas olla, kui ma ei oleks taimetoitlaseks hakanud,» ütles ta väljaandele Politico, lisades, et ei mäleta, et tal oleks ammu nii palju energiat olnud kui praegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles