Eesti Post tänas ilmaoludega võitlevaid omavalitsusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkast.
Postkast. Foto: Peeter Langovits

Eesti Post tänas kohalikke omavalitsusi ja elanikke hea tahte ning koostöö eest, sest selle talve rasketest lumeoludest hoolimata on post saajateni jõudnud suuremate tõrgeteta.

Postiteenuste divisjoni juht Jaan Vainult ütles, et viimastel kuudel on paljud omavalitsused teinud tänuväärset tööd, et hoida lumest lahti teed ja juurdepääsud postkastidele.

«Sama saab öelda ka paljude elanike ja majahaldajate kohta. Keerulistele ilmaoludele vaatamata on kõik saadetised jõudnud saajateni ning meie kirjakandjad klientideni,» sõnas Vainult.

 Vainulti sõnul tasub eriti kiita neid omavalitsusi: Kuressaare linn, Kullamaa vald, Pirita linnaosa, Rakvere linn, Kose vald, Sõmeru vald, Kasepää vald, Võru vald, Rõuge vald, Rannu vald, Palupera vald, Taheva vald, Sangaste vald, Õru vald, Puka vald, Karula vald, Suure-Jaani vald, Pärsti vald, Viiratsi vald ja Kolga-Jaani vald.

Eesti Post teenindab igapäevaselt ligi 590 000 postkasti. Üks kirjakandja läbib päevas keskmiselt 7 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles