Tallinn korraldab homme lauluväljakul tööbörsi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise linna tööbörsi järjekord lauluväljakul.
Eelmise linna tööbörsi järjekord lauluväljakul. Foto: Toomas Huik

Tallinna lauluväljakul on 8. veebruaril kella 10-15 tööbörs, kus tutvustatakse ja pakutakse ligi 550 töökohta.


Homsel tööbörsil pakutakse 350 sotsiaalset töökohta ja ligemalt 200 töökohta erasektoris, vahendas Raepress. Suuremad eraettevõtetest tööpakkujad on näiteks Runway International OÜ, kes otsib 50 rootsi ja 50 norra keelt kõnelevat inimest, et pakkuda tööd kõnekeskuses.

Arutech Parimad Aknad OÜ otsib 30 lukkseppa ja 20 akende paigaldajat-siseviimistlejat. Sotsiaalseid töökohti pakutakse näiteks heakorra valdkonnas (pargivahid-abitöölised, kalmistutöötajad, andmesisestajad, töödejuhataja, aiatöötajad, oskustöötajad, valvetöötajad), linnale kuuluvates transpordiettevõtetes TAK ja TTTK (koristajad ja reisisaatjad) kui ka sotsiaalvaldkonnas (hooldustöötajad jne).

Korraldajad rõhutavad, et kuna tööotsijatelt võetakse ankeete vastu kogu tööbörsi kestel, siis ei ole vajadust enne avamist varem kohale tulla ja end külmetada. Eelmisel tööbörsil pildistati järjekorras seisnud tööotsijaid ja kasutati fotosid hiljem Keskerakonna valimisreklaamides.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles