«Samost ja Rumm»: presidendivalimiste võtmesündmus on SDE otsus, keda toetada

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vikerraadio saate «Samost ja Rumm» juhid Hannes Rumm ja Anvar Samost.
Vikerraadio saate «Samost ja Rumm» juhid Hannes Rumm ja Anvar Samost. Foto: ERR

Vikerraadio saates «Samost ja Rumm» tõdesid saatejuhid Anvar Samost ja Hannes Rumm, et järgmise nädala esimese poole võtmesündmus seoses presidendivalimistega on kindlasti esmaspäeva õhtul sotsiaaldemokraatide juhatuse koosolek.

Rumm tõdes, et SDE juhatuse koosolekule on kaasatud ka kõik sotsidest valijamehed, kokku on neid 41 inimest. «40 häält siia või sinna on päris kõva valuuta iga presidendikandidaadi jaoks,» märkis ta ja lisas samas, et väga raske on ennustada, mida sotsiaaldemokraadid teevad, kuid usutavasti saab peamine valik olema ikkagi Siim Kallase ja Marina Kaljuranna vahel, vahendas ERRi uudisteportaal.

Samosti sõnul on sotside hulgas siiski jätkuvalt erinevaid gruppe, kuid esmaspäevane sotsiaaldemokraatide juhatuse kogunemine on kindlasti järgmise nädala esimese poole olulisemaid suunanäitajaid.

Samost tõdes, et ta ei imestaks, kui see otsus oleks SDE-s lõpuks selline, et igaüks hääletab oma eelistuse järgi ja erakond sellist ühtset joont ei võta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles