Kuressaare peatab mitme toetuse maksmise

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare linnus.
Kuressaare linnus. Foto: Peeter Kukk / Oma Saar

Kuressaare linnavalitsus esitas volikogule eelnõu, mille kohaselt peatab linn mitme toetuse maksmist reguleerivad määrused ning lõpetab sundüürnikele kolimistoetuse maksmise.


«Kuna volikogusse viiakse seoses vastuvõetava eelarvega määruste peatamise ettepanek, siis oluline sõna on «peatamine»,» ütles Kuressaare linnapea Urve Tiidus Meie Maale.

«Kui järgmise poole aasta jooksul on näha tugev ja selge suund maksulaekumises ülespoole, on küllap võimalik vähemalt mõni toetustest taastada. Praegu saab olla rahul sellega, et maksumaksjate arv on püsinud stabiilsena ja tagasilangust pole ette näha. Kui majanduse elavnemise märgid saavad kinnistust ka stabiilsest tulumaksu laekumise kasvust, saab volikogu kindlasti toetuste teema juurde uuesti tulla,» lisas ta.

Volikogu arutab veebruari istungil kortermajade hoovialade heakorrastamise, kodanikualgatuse toetamise, restaureerimis- ja remondi, ranitsatoetuse maksmise ja jäätmemajade rajamise toetuste andmise korra peatamist.

Kuna sundüürnikele kolimistoetuse maksmise järele pole viimastel aastatel enam reaalset vajadust olnud, siis tunnistatakse sundüürnikele mõeldud ümberasumistoetuse eeskiri kehtetuks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles