Ehitustööd Gonsiori-Pronksi ristmikul kestavad teisipäevani

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Vesi hoiatab, et teekatte taastamistööd Pronksi ja Gonsiori tänava ristmikul ei pruugi täna valmis saada ja liiklus avatakse seal täismahus alles teisipäeva hommikul.

Seoses töödega Pronksi ja Gonsiori tn ristmikul, suleti eile, 25. septembri hommikul liiklusele Gonsiori tänaval neljast sõidurajast kaks. «AS Tallinna Vesi vabandab siiralt võimalike ebameeldivuste pärast ning taastab tavapärase liikluskorralduse nii kiiresti kui võimalik. Kindlasti on kõik neli rida Gonsiori-Pronksi ristmikul liiklusele avatud homme, 27. septembri hommikuseks tipptunniks,» lubas ettevõtte kommunikatsioonijuht Mariliis Mia Topp.

Kuna liikluskorralduse muudatus on piirkonnas oluliselt liikluskoormust tõstnud (sealhulgas Stockmanni ristmik, aga ka Jõe tänava – Narva maantee ristmik) palutakse autojuhtidel võimalusel valida teine teekond ning arvestada kesklinnas liiklusseisakutega õhtusel tipptunnil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles