Saaremaa mängumaa perenaine sai kuritöökahtlustuse

Kadri Ratt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann / Postimees

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Maria-Elisa Tuuliku kinnitusel kuulati Saaremaa Lustjala mängumaa perenaine Katrin Karu kriminaalasjas kahtlustatavana üle 1. veebruaril.

Politsei alustas Karu suhtes uurimist läinud aasta kevadsuvel ning teda kahtlustatakse noorteprojekti «Oleme koos» arvelt suure summa kõrvaldamises – menetlust alustati omastamise paragrahvi järgi. Et tegemist on ametlikult pealinna inimesega, siis alustati uurimisega Põhja ringkonnaprokuratuuris, kirjutas Saarte Hääl.

Lugu tuli ilmsiks enne 2009. aasta jõule, kui Euroopa Noorte Nõukogu rahastatud projekti, mis pidi looma sõbrasuhteid erivajadustega laste ja noorte ning «tavaliste» vahel, kontolt oli raha kadunud.

Projekti arvepidamise eest vastutanud Lustjala mängumaa perenaine Katrin Karu oli kandnud 70 000 krooni väikeste summade kaupa kas tema endaga seotud mittetulundusühingu või isiklikule kontole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles