Vesiloo hagi arutamine Tulevi vastu jätkub uuel aastal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tulev
Triin Tulev Foto: Sander Ilvest

Arutelu ärimees Rasmus Vesiloo hagi osas, milles ta nõuab oma endiselt elukaaslaselt Triin Tulevilt kahju hüvitamist ja ebaõigete andmete ümberlükkamist, jätkub Harju maakohtus uuel aastal.

«Menetluslikel põhjustel esmaspäevasel istungil asja lõpuni veel ei arutatud. Järgmine istung peaks toimuma järgmise aasta 11. jaanuaril,» ütles Harju maakohtu pressiesindaja, lisades, et kohus arutab hagi kinniste uste taga.

Vesiloo kaebas Tulevi kohtusse seoses viimase kirjutatud raamatuga, mis on praeguseks müügilt kõrvaldatud ja hävitatud. Vesiloo nõuab Tulevilt kahju hüvitamist, väärandmete ümberlükkamist ja kahju tekitava tegevuse keelamist.

Ajakirjade Kirjastus korjas tänavu kevadel lettidelt Tulevi aasta aega müügil olnud elulooraamatu «Elus», saatis selle hävitamisele ja kirjutas kahju korstnasse ning seda ilma kohtuotsuseta. Selle sammu taga oli kirjastust ähvardanud hagi, sest raamatu üks põhilisi asjaosalisi, Tulevi endine elukaaslane ja naise peksmises süüdi mõistetud Vesiloo väidab, et Tulev on tema kohta raamatus korduvalt valetanud, kirjutas Postimees aprilli lõpus.

Ajakirjade Kirjastuse tegevjuht Tõnu Väät on öelnud, et Tulevil on ilmselt võimatu tõestada, et Vesiloo oli ühes või teises episoodis tarvitanud narkootikume või Vesilool siis omakorda vastupidist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles