Last seksima meelitanud noormees sai tingimisi vanglakaristuse (3)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
13-aastast tüdrukut seksuaalselt ahvatlenud Roman sai karistada.
13-aastast tüdrukut seksuaalselt ahvatlenud Roman sai karistada. Foto: Daily Sabah

Harju maakohus tunnistas täna 27-aastase Romani süüdi 13-aastase tüdruku seksuaalses ahvatlemises ning mõistis talle tingimisi vanglakaristuse.

Kohus tunnistas mehe süüdi noorema kui 14-aastase seksuaalses ahvatlemises ja talle sel eesmärgil kohtumisettepaneku tegemises ning karistas teda tingimisi üheaastase vangistusega kaheaastase katseajaga, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERRi uudisteportaalile.

Pressiesindaja lisas, et kohus pani mehele ka hulga kontrollnõudeid ja kehtestas talle piirangud alaelistega suhtlemisel.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi üritas Roman tänavu 10. märtsist kuni 26. maini internetikeskkonnas www.kroxa.ee asuvas jututoas ja Skype'i vahendusel ahvatleda seksuaalselt 13-aastast tüdrukut ning kuigi talle oli tüdruku vanus teada, püüdis mees temaga seksi eesmärgil kokku saada.

Mehe kuritegu jäi lõpule viimata tema enda tahtest sõltumatutel asjaoludel, sest tüdrukuna esines jututoas jälitustoimingu raames tegutsev politseinik.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles