Tapmises kahtlustatav kiirreageerija põdes joomahaigust (11)

Georgi Beltadze
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Uurijad murravad pead, kuidas sai kolleegide silmis erakordselt rahuliku mainega 29-aastane kiirreageerija Rannar tappa 41-aastase joomakaaslasest juhututtava.

«Siiamaani mõtlen, miks see õhtu just nii lõppes. Iga päev. Tapetu omaksed ootavad ka vastust,» kommenteeris Tallinnas Lasnamäe kortermaja trepikojas juhtunut Põhja prefekt Kristian Jaani Postimehele.

On teada, et Põhja prefektuuris töötanud politseinikul oli tükk aega olnud stress, mida ta püüdis leevendada alkoholiga. Kiirreageerija joomalembus jäi silma ka mõnelegi majanaabrile. «Jõi kogu aeg end rõdul toolil istudes täis ja lamas seal pikalt,» rääkis Postimehele tema vastaskorteris elav Aleksei.

Kui naabritele tundus selline tegevus kahtlane, siis kolleegid neid ohumärke ei näinud, sest tööl oli mees alati kaine. Teati, et Rannaril on muresid eraelus ja et ta on viimased aastad elanud üksi. Kaastöötajatel jagus Rannari kohta ainult häid sõnu. Kriitilistes olukordades olnud ta rahu ise. Näiteks kui mõni ametnikest hakkas näppudega närviliselt relval toksima, ütles tema: «Oot, ma räägin veel!»

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles